Behöver du en perforerad plåt?

Perforerad plåt, det är helt enkelt stora ark av metall där det finns regelbundet stansade hålmönster. Om du har behov av en perforerad plåt eller fler, vänd dig då till SPG Metall. De har flera olika bra produkter som:

  • Sträckmetall
  • Svetsade galler
  • Krenelerade galler
  • Perforerad plåt
  • Metallduk
  • Gallerdurk

Plåt som är perforerad används idag inom olika branscher. Bland annat ventilationsbranschen, byggnads- och industribranschen så väl som inom design och arkitektur.

Plåt som är perforerad

Perforerad plåt har många användningsområden. När det gäller inom bygg, så är det något som bland annat kan användas för fasader, räcken, undertak med mera. Industrier använder det för att kunna filtrera fasta ämnen så väl som till att dämpa ljud med.

Plåten i sig är även populär när det gäller design av olika slag. Det eftersom de går att använda till kreativa möbler, till balkongräcken och så vidare.

Olika varianter av plåt med hålmönster

SPG Metall har så att du kan beställa perforerad plåt i olika mönster, olika utföranden och i olika dimensioner. Denna typ av plåt går som sagt att använda till en massa. Det är egentligen bara din egen fantasi som begränsar dig. Plåten är även mycket hållbar och robust samt har en lång livslängd.

Du kan få den perforerade plåten anpassad utifrån de önskemål du har. Det är bara att ta kontakt med SPG Metall så löser de det.

Hos detta företag hittar du även andra produkter i plåt, metall och galler. Du kan kika på deras hemsida för att läsa mer om deras olika produkter.